A 90-es évek elején alapított cégünk budapesti telephelyén modern és a minőségéről híres, németországi Aluplast műanyag nyílászárókat állít elő és végzi azok beszerelését mind vállalati, mind egyéni megrendelők számára.
Cégünk a főváros egyik expanzív ipari környezetében, a Ferihegyi nemzetközi repülőtérhez közel, a XVIII. kerületi (Pestlőrinc) Lajta utca 3-ban állította fel számítógépes programokkal támogatott tervező irodáját, nagyméretű, gyártó - és festő üzemét, valamint raktárát. Itt zajlik a kiváló zaj - és hőszigetelésű műanyag ablakok, ajtók, egyéb nyílászárók, üvegfalak és az egyre közkedveltebb téli kertek méretre történő gyártása és összeszerelése. Csak gépi megmunkálású termo üvegeket használunk, ami lehetővé teszi az optimális zajvédelmi és hőszigetelő értékek maradéktalan biztosítását.

Több mint 1500 m2 alapterületű üzemünkben modern, német gépekkel állítjuk elő termékeinket. Jelenleg legalább 90 ablak, ajtó / nap teljesítménnyel működünk, ám az egyre bővülő piaci igények miatt folyamatosan bővítjük gyártási és raktár kapacitásunkat. A takarékos energia megoldásokat felkaroló központi szervek és a hitelintézetek támogatják e munkánkat. Az elmúlt másfél évtizedben országszerte végzett munkáink volumene és magas szintű értékelése azt tanúsítják, hogy a piac jól ismeri, és nagyra értékeli tevékenységünket.

2000 tavaszán cégünk stratégiai döntése nyomán elkezdte az MSZ EN ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítését és ezt 2001 májusában egy sikeres tanúsítással bevezette.
 

A Megrendelő igényeinek konkrét felmérése és a munka elvégzése egyszerűen és gyorsan zajlik:
Tapasztalt szakembereink a helyszínen gyorsan és precízen felmérik a munkát, tisztázzák az igényelt műszaki, design - és szín paramétereket, majd 48 órán belül írásos árajánlatot teszünk a termékek előállítására és beszerelésére. Az írásban történt megrendelés után üzemünkben elkészítjük a nyílászárókat, a helyszínre kiszállítjuk és beépítjük azokat. A Megrendelő biztonságos, környezetbarát és kényelmesen használható termékek birtokába kerül, amelyek megfelelnek a 21. század elvárásainak.

Meggyőződésünk, az ezredforduló első évtizedének derekán joggal várható el, hogy a lakások, irodák és munkahelyek belső terei világosak, a külső hőingadozásoktól és a zajhatásoktól kellőképpen védettek legyenek, amelyek középpontjában az ember és egy "jól élhető" környezet áll.

Nagy öröm lenne számunkra, ha Önt is mielőbb Tisztelt Megrendelőink között üdvözölhetnénk! Ha cégünkkel, termékeinkkel vagy a munkánkkal kapcsolatban olyan kérdése merül fel, amelyre a honlapot olvasva nem kap választ, kérjük, írjon nekünk a kapcsolati oldalon, vagy az info@lehner.hu e-mail címre, hívja fel irodánkat vagy látogasson el hozzánk, a közelmúltban megújult kiállító termünkbe, ahol örömmel állunk rendelkezésére!

Figyelmét és érdeklődését megköszönve, szíves jelentkezését ill. megrendelését várva Cégünk nevében tisztelettel köszöntöm Önt!

Lehner István
Ügyvezető Igazgató (tulajdonos)