REHAU BRILLIANT-DESIGN bejárati ajtó profilrendszer

Kitűnő design és elsőosztályú technika jellemzi a REHAU Brillant-Design bejárati ajtó profilrendszert. A REHAU Brillant-Design rendszerből készült bejárati ajtók meghatározzák az épület összképét.

Nagyszerű tulajdonságok!
  • Kiemelkedő hő- és hangszigetelés a 70 mm profilmélységben kialakított négykamrás szárnyak és az ötkamrás tokok által
  • Szokatlanul nagy stabilitás a nagy keresztmetszetű horganyzott acélmerevítésekből kialakított zárt keret által
  • Jó alaktartóság a hegesztett sarokbetétekkel összekötött horganyzott acél szárnymerevítések által
  • Fokozott biztonságú zárak is beépíthetők, a zárak homloklap-szélessége 16 és 24 mm közötti lehet

Design
A REHAU Brillant-Design bejárati ajtó profilrendszer profiljait a karcsú és tetszetős (lekerekítések R2-R4 és ferde élek 20°) megjelenés jellemzi. Speciális alumínium rátétlemezzel a Brillant-Design ablakprofil rendszerből jól ismert, formailag tökéletes harmonikus design is megjeleníthető. Ennél a megoldásnál lekerekített és "Ausztria" kivitel is elérhető. Igényelhet mind klasszikus, mind modern kivitelezést. A REHAU Brillant-Design bejárati ajtó profilrendszer profiljai kaphatók a fehér színen túl fa utánzatú és teli színű fólia-kasírozással, lakkozva szinte minden színben, illetve alumínium rátéttel minden RAL- és eloxált színben.

Stabilitás
A nagy keresztmetszeti méretű horganyzott acél merevítések speciális hegeszthető sarokbetétekkel a szárnyak sarkainál össze vannak kötve, így egy körbefutó zárt acél keret alakul ki. Ezáltal biztosítható a megfelelő stabilitás.

Hőszigetelés
A szárnyprofilok négykamrásak, a tokprofilok ötkamrás felépítésűek. Ezáltal biztosítható a megfelelő hőszigetelés.

Tömítettség
A kívül és belül elhelyezett ütközőtömítések garantálják a jó víz- és légzárást. A küszöbnél is két tömítési vonal biztosítja a tömítettséget. A tok 20 mm-es falctúlnyúlása 7 mm-es felfekvést biztosít a külső ütközőtömítésnek. Ez teszi lehetővé azt, hogy a bejárati ajtók fuga- és csapóeső elleni tömítettsége az A igénybevételi csoportban megfelelő legyen.

Biztonság/ Vasalat
A teherhordó vasalati elemek rögzítése 3 pvc falon keresztül és ezen kívül acél-merevítésben történik. Ezáltal garantált a szárnysúlyból adódó teherátadás.

A vasalat-nútba minden, a kereskedelemben beszerezhető zár beszerelhető, s ezekkel minden lényeges, biztonsági fokozat követelmény teljesíthető.